Koop champagne ten voordele van de Stichting Alzheimer Onderzoek


De Stichting Alzheimer Onderzoek is Pieter Andries heel erg dankbaar voor de jaarlijkse organisatie van een champagne verkoop ten voordele van onze stichting. Dit jaar werden de flessen zelfs voorzien van unieke, gepersonaliseerde capsules die enkel en alleen via de champagne verkoop van Pieter zullen te verkrijgen zijn.

Graag delen we hier dan ook het bericht dat op Pieter zijn facebookpagina kan teruggevonden worden in verband met deze verkoop.

‘Beste

Elk jaar organiseer ik (Pieter Andries – Zele) een actie om mijn goed doel, de Stichting Alzheimer Onderzoek, te steunen. Onze familie is reeds getroffen door deze ziekte waarbij mijn oma en nonkel beide lijden aan Alzheimer. Daarom probeer ik met een champagneverkoop om telkens een mooie bijdrage van €4000 te kunnen schenken aan de stichting en zo mijn steentje te kunnen bij dragen aan het onderzoek naar de oorzaak van Alzheimer

Stichting Alzheimer Onderzoek vecht al jaren tegen Alzheimer en werkt samen met u aan een toekomst zonder dementie. Daarom investeren we met uw financiële steun in het wetenschappelijk onderzoek naar de ziekte van Alzheimer en aanverwante hersenziekten.

De champagne van Albert de Cervin wordt verkocht in pakketten van 3 flessen voor een prijs van €65 per pakket. Op de flessen zitten mooie gepersonaliseerde capsules met de logo’s van de Stichting. De etiketten zijn niet gepersonaliseerd zodat u de flessen ook cadeau kan doen of kan gebruiken tijdens de feestdagen zonder direct de link te leggen met Alzheimer. Per pakket krijg je er nog een extra 4de capsule gratis bij met de boodschap “STOP ALZHEIMER”.

Wensen jullie mijn actie te steunen dan kan je flessen reserveren door mij een mailtje te sturen: pieterfcb@hotmail.com of mij telefonisch te contacteren: 0479/40.62.40. De flessen kunnen opgehaald worden bij mij thuis of bij bestelling van meerdere pakketten kunnen deze ook aan huis worden geleverd (in de regio Zele).’