Doneer


U kan Stichting Alzheimer Onderzoek steunen op volgende manieren:

  1. Door een gift (via een bankoverschrijving). Voor alle giften van € 40 of erboven ontvangt u een fiscaal attest.  Bankrekening voor giften: BE29 2300 0602 8164
  2. Door een gift via kredietkaart, via bancontact of via Paypal. Hiervoor klikt u gewoon op de “donatie knop” hiernaast rechts op uw scherm. Al uw betalingen zijn elektronisch beveiligd. Voor alle giften van € 40 of erboven ontvangt u automatisch een fiscaal attest.
  3. Door een regelmatige storting (via een Europees domiciliëringsformulier). Op deze manier spreidt u uw giften over een gans jaar en zorgt u er tevens voor dat ook het onderzoek regelmatige inkomsten heeft. Voor alle giften van € 40 of erboven (op jaarbasis) ontvangt u een fiscaal attest. Bankrekening voor doorlopende opdrachten of domicilieringen: BE18 2300 0602 8265
    Vraag uw  domiciliëringsformulier aan op het mailadres: info@stopalzheimer.be of via het telefoonnummer 02/424.02.04
  4. Door een donatie ter nagedachtenis van een dierbare. Veel mensen kiezen er vandaag voor om de gebruikelijke bloemen en kransen te vervangen door een gift aan het onderzoek. Op het overlijdensbericht vermelden, het rekeningnummer,  BE93 2300 0602 8467. en een referentie bv: “ter nagedachtenis van naam van de overledene“. Alle donatoren ontvangen nadien een bedankingsbrief en, indien de storting minimum € 40 bedroeg, ook een fiscaal attest.
  5. Door een donatie ter gelegenheid van een jubileum, verjaardagsfeest, enz. Veel mensen kiezen er vandaag voor om geen cadeau’s mee te brengen dan wel een storting te vragen voor het onderzoek.  BE93 2300 0602 8467. In de mededeling laat je best vermelden “feest voor uw naam“. Na het feest krijgt u van ons een overzicht van alle donatoren. En alle schenkers krijgen nadien een bedankingsbrief,  indien hun storting minimum € 40 bedroeg ook een fiscaal attest.
  6. Door een schenking aan de stichting van een belangrijk bedrag via een notaris.  U als schenker krijgt van Stichting Alzheimer Onderzoek de garantie dat deze schenking integraal toekomt aan onderzoeksprojecten naar de ziekte van Alzheimer.
  7. Door de stichting op te nemen in uw testament. U kan de stichting aanduiden als legataris in uw testament en daarmee zorgen dat u ook na uw overlijden nog uw steentje bijdraagt aan het onderzoek. Vanaf 1 juli 2021 in Vlaanderen belastingvrij schenken en nalaten aan goede doelen! Dit wil zeggen dat het goede doel geen erfbelasting meer betaalt. Het bedrag dat u schenkt of nalaat gaat integraal naar het goede doel. 
  8. Door het opmaken van een duo-legaat ten voordele van Stichting Alzheimer Onderzoek. Indien u wil nalaten aan een ver familielid, vriend of zelfs broer of zus dan adviseren wij steeds om dit te doen via een duo-legaat. In dit duo-legaat stelt u Stichting Alzheimer Onderzoek aan als algemeen of bijzonder legataris met de opdracht de erfbelasting te betalen voor alle andere erfgenamen. Duo-legaten worden in Vlaanderen vanaf donderdag 01/07/2021 afgeschaft (NIET in Brussel en Wallonië).

Voor meer informatie stuur ons een e-mail: info@stopalzheimer.be of vraag onze gratis brochure aan:
“Bescherm en plan uw nalatenschap”.

Overschrijving

Steunen kan ook door een overschrijving op onze rekening: BE29 2300 0602 8164 met melding: “gift website”

Wij danken u alvast voor uw steun!

Doneer
alle betaalmethodes