fbpx

Copyright


Copyright

Door deze website te gebruiken stemt de gebruiker ervan in met deze disclaimer.

Copyright

Teksten, uittreksels en foto’s op deze website mogen alleen gebruikt worden voor niet-commerciële doeleinden, mits voorafgaandelijke toestemming van de Stichting Alzheimer Onderzoek en mits bronvermelding.
Alle teksten en afbeeldingen op deze site worden immers door auteursrechten beschermd. U kunt uw verzoek sturen naar info@stopalzheimer.be.

Aansprakelijkheid

De informatie op de website wordt vooraf nauwkeurig op haar juistheid gecontroleerd. Bevat deze informatie ongewild toch onjuistheden, dan kan de Stichting Alzheimer Onderzoek hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld.
De informatieve pagina’s over de ziekte zelf kunnen geen bron zijn voor het stellen van een eigen diagnose.  Enkel uw huisarts is hiervoor geplaatst.
Deze website bevat ook links naar websites die beheerd worden door derden. Deze links zijn uitsluitend informatief bedoeld. De Stichting Alzheimer Onderzoek controleert de informatie op deze websites niet en kan dus niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud of de kwaliteit van deze sites.

Links naar stopalzheimer.be

Wilt u een link maken of verwijzen naar onze website, neem dan steeds vooraf contact op via email naar info@stopalzheimer.be.
Voor ons privacybeleid: zie https://www.stopalzheimer.be/footer/privacy-statement/