CUPCAKE-Actie 2020


Jaarlijks wordt er op 21 september, Wereld Alzheimer Dag, wereldwijd extra aandacht besteed aan de ziekte van Alzheimer. Door Stichting Alzheimer Onderzoek werd september omgedoopt tot  Cupcake-maand.

MAAR ! Gezien de corona crisis en het vele vermoeiende werk in WZC’s, ziekenhuizen, enz…. hebben wij besloten om het startschot van onze jaarlijkse “September Cupcake-actie” in september te geven maar de actie te laten lopen tot het einde van het jaar. Zo krijgen alle vrijwilligers, Woonzorgcentra ’s, Ziekenhuizen meer tijd hebben om hierrond een leuke actie te organiseren

NIEUW ! Omdat ook het bakken van cupcakes niet altijd eenvoudig is trekken we deze actie vanaf nu dan ook open naar bakken van lekkere pannenkoeken, koekjes, wafels enz.

Wij roepen dan ook zoveel mogelijk mensen op om cupcakes of koekjes of pannenkoeken of wafels  te bakken en deze nadien te verkopen ten voordele van het Alzheimeronderzoek.
Na de succesvolle eerste 4 edities hopen wij er ook dit jaar opnieuw spectaculaire maar bovenal leuke, kleurrijke en overheerlijke maanden van te maken!

Hoe meedoen en recepten ?

Registreer uw actie ten voordele van het alzheimeronderzoek hier. 

 

Aarzel zeker niet om leuke sfeerfoto’s met ons te delen via onze Stichting Alzheimer Onderzoek pagina’s op Facebook, Instagram of LinkedIn!