fbpx

Jolien Gunst danst voor Mamy met Alzheimer


LES OUBLIÉS.

Ik heb dit seizoen al mijn energie en tijd gewijd aan Alzheimer, een ziekte die me nauw aan het hart ligt omdat mijn liefste oma, Mamy, er nu al meer dan 10 jaar mee leeft en snel achteruit gaat.

De zorg die ze nodig heeft, de confrontatie dat ze ons niet meer herkent en het feit dat we niet meer met haar kunnen communiceren en onze goede en slechte dagen niet meer samen kunnen delen, kwelt elke dag diep.

Door Mamy ben ik me ervan bewust geworden dat Alzheimer niet bij iedereen bekend en begrepen is en ook niet voldoende aandacht krijgt.

Ik wil een verschil maken voor Mamy en alle mooie zielen die zich niet meer kunnen uiten… en heb besloten om in hun plaats te vechten.

Ik wil dat Alzheimer meer aandacht krijgt…

Daarom heb ik de jaarlijkse dansvoorstelling van mijn dansschool FAVOR’ite Dance Spot opgedragen aan de ziekte van Alzheimer en de voorstelling ‘FORGOTTEN’ genoemd.

In de hoop een verschil te maken, heb ik besloten om 5.000 EUR van de opbrengst van dit evenement te doneren aan Stichting Alzheimer Onderzoek ter ondersteuning van noodzakelijk onderzoek en wetgeving. 

Voel je vrij om te doneren aan Stichting Alzheimer Onderzoek via de website: www.stopalzheimer.be

Samen stoppen we Alzheimer!