Uw wensen overbrengen en tegelijk het alzheimeronderzoek steunen? Dat kan!


Nu de zomer voorbij is, de herfst zijn intrede heeft gedaan en de dagen opnieuw korter worden, kijken we reeds uit naar de meest gezellige periode van het jaar; Kerst en Nieuwjaar. Dan krijgt de kerstboom in vele huizen een prominente plaats en wordt deze voorzien van lichtjes om de donkere dagen te laten opleven. Deze kerstboom is dan ook de meest geschikte plaats om de mooi verpakte geschenkjes onder te bewaren. Mocht u nog op zoek zijn naar een kerstcadeau, dan kunnen we u één van onze boeken aanbevelen die u hier kunt vinden. Naast pakjes is het ook het meest uitgelezen moment om elkaar fijne feestdagen en een spetterend nieuw jaar toe te wensen. Mocht ook u wensen willen overbrengen aan uw naasten, geliefden, vrienden en kennissen, dan kan dat!

Wenst u uw wensen digitaal over te brengen en tegelijk het alzheimeronderzoek te steunen, dan kan dat ook! Want tijdens deze laatste dagen van het jaar geeft EG je de mogelijkheid om je eindejaar wensen over te brengen met een gepersonaliseerde video van ‘Het Meisje en de Viking’.

Voor elke video die je verzendt of deelt, doet EG een schenking aan Stichting Alzheimer Onderzoek. Wij hopen dat je ons in grote getale steunt!

Ga via deze link http://viking.eg.be meteen aan de slag met je gepersonaliseerde video en maak heel wat mensen gelukkig tijdens deze eindejaar periode.

Stuur hen één van onderstaande, unieke, speciaal voor het alzheimeronderzoek ontwikkelde kaartjes en steun op deze manier ook het alzheimeronderzoek.

Deze kaartjes zijn te koop per set van zes; bestaand uit een set van 3 verschillende kaarten telkens in tweevoud aanwezig in deze set. Deze set van zes kost €4,99 en kan besteld worden via info@stopalzheimer.be. Graag vooraf betalen op BE83 0017 5620 5915 met vermelding ‘kerstkaarten + uw naam’. Deze worden u midden november toegestuurd.