Uw wensen overbrengen en tegelijk het alzheimeronderzoek steunen? Dat kan!


Nu de zomer voorbij is, de herfst zijn intrede heeft gedaan en de dagen opnieuw korter worden, kijken we reeds uit naar de meest gezellige periode van het jaar; Kerst en Nieuwjaar. Dan krijgt de kerstboom in vele huizen een prominente plaats en wordt deze voorzien van lichtjes om de donkere dagen te laten opleven. Deze kerstboom is dan ook de meest geschikte plaats om de mooi verpakte geschenkjes onder te bewaren. Mocht u nog op zoek zijn naar een kerstcadeau, dan kunnen we u één van onze boeken aanbevelen die u hier kunt vinden. Naast pakjes is het ook het meest uitgelezen moment om elkaar fijne feestdagen en een spetterend nieuw jaar toe te wensen. Mocht ook u wensen willen overbrengen aan uw naasten, geliefden, vrienden en kennissen, dan kan dat!

Stuur hen één van onderstaande, unieke, speciaal voor het alzheimeronderzoek ontwikkelde kaartjes en steun op deze manier ook het alzheimeronderzoek.

Deze kaartjes zijn te koop per set van zes; bestaand uit een set van 3 verschillende kaarten telkens in tweevoud aanwezig in deze set. Deze set van zes kost €4,99 en kan besteld worden via info@stopalzheimer.be. Graag vooraf betalen op BE83 0017 5620 5915 met vermelding ‘kerstkaarten + uw naam’. Deze worden u midden november toegestuurd.