fbpx

Op reis naar Santiago de Compostela ten bate van Alzheimeronderzoek


De pelgrimsroute naar Compostela, de camino, spreekt velen aan vanwege de geschiedenis, cultuur, religie en natuur. Want in een maatschappij die gericht is op het individu is er nood aan rust, bezinning en aan contact met de medemens. Voor velen is de camino zelfs een zoektocht naar zin en betekenis in hun leven, een kantelpunt om een oude periode af te sluiten en vooral een nieuwe tijd in te luiden.

Maar de voet- of fietstocht naar Compostela is een serieuze onderneming. Daarom is een degelijke mentale en fysieke voorbereiding erg belangrijk. Om u op weg te helpen slaat Stichting Alzheimer Onderzoek de handen ineen met het Vlaams Compostelagemeenschap die een speciale infodag op zaterdag 11 maart om 14.15 uur in Mechelen organiseert.

Bent u geïnteresseerd alleen op weg te gaan naar Santiago de Compostela of in een kleine groep tot 4 personen, te voet of op de fiets, schrijf u dan in voor de infodag: stuur daarvoor een mail naar info@stopalzheimer.be

Op deze bijeenkomst krijgt u een woordje uitleg over de geschiedenis van de pelgrimage naar Compostela en vooral de praktische aspecten van een pelgrimstocht naar Santiago, zowel te voet als per fiets. U kan er ook praten met ervaringsdeskundigen.

Wenst u deze inspirerende reis in te plannen?

Steun dan de Stichting Alzheimer Onderzoek door uw inspirerende reis te laten sponsoren door familie en vrienden.
Zo kan u tegelijk ook wetenschappelijk onderzoek naar de ziekte van Alzheimer sponsoren.
Klik hier om een actiepagina op te zetten.

IEDEREEN DIE MEEDOET EN ZICH TEN BATE VAN HET ALZHEIMERONDERZOEK LAAT SPONSOREN KRIJGT GRATIS 4 EXEMPLAREN VAN DIT PRACHTIGE T-SHIRT DIE U OP UW TOCHT KUNT DRAGEN.

 

Pontevedra – Capela de Santa Marta