fbpx

Run for AD – Lutgarde Van Look


 

We waren op school een sponsorloop aan het organiseren voor het goede doel maar door Corona kon dat niet doorgaan. Alleen lopen in het bos kon nog wel en toen ik hoorde van de gesponsorde fietstocht van prof. Wim Annaert, dacht ik, dan kan ik wel een sponsorloop op mijn eentje doen.

Het Alzheimer Onderzoek vond ik prima als goed doel. Iedereen kent wel iemand die dement is.  Ik vind dat een vreselijke ziekte. Daarom vind ik het ook belangrijk om het Alzheimer Onderzoek wat meer onder de aandacht te brengen. Het was ook helemaal niet moeilijk om sponsors te vinden.

Heel veel mensen vinden het Alzheimer Onderzoek heel waardevol en willen dan ook graag hun steentje bijdragen.

 

“Run for Ad” Lutgarde is opnieuw gaan lopen in Limburg (regio Koersel) en dit voor het goede doel, het Alzheimeronderzoek.
SAO dankt Lutgarde Vanlook voor haar sportieve prestatie en de steun aan het onderzoek naar de ziekte van Alzheimer, alsook al haar sponsors die haar en ons een warm hart toedragen.

Mag dit een oproep zijn om zelf een initiatief te starten en jullie te laten sponseren.

DE WARMSTE WEEK gooit het dit jaar ook over een andere boeg, maar jullie kunnen nog geld inzamelen voor het goede doel. Waarom niet voor “StopAlzheimer.be”. Maar dat verloopt dus niet meer via De Warmste Week of de Koning Boudewijnstichting. Hiervoor moet je nu rechtstreeks met ons contact op nemen via info@stopalzheimer.be”.
Wij kunnen jouw financiële steun vandaag extra goed gebruiken.

Doneren kan ook nog altijd via : www.stopalzheimer.be/doneer/