fbpx

Geniet van de Human Jukebox in actie!


Muzikale duizendpoot Danny Wuyts kent u ongetwijfeld nog van ‘De Notenclub’ op TV-één. Met zijn ‘Human Jukebox’ programma zal hij u zeker verbazen. Hij speelt en zingt zowat elk verzoeknummer. Dankzij stemimitaties, humor en interactie met het publiek brengt hij elke keer weer een show vol sfeer en herinneringen!

Maar Danny kent ook de meeste favoriete liedjes van onze gouden generatie. Geniet van onvergetelijke pareltjes die nauwelijks nog op de radio worden gedraaid, maar wel prachtige herinneringen zullen oproepen. Vragen staat vrij en u hoeft niet stil te zitten, integendeel! Dit programma staat voor een heerlijke middag of avond live luister- en dansplezier!

Zoals bij elke jukebox moet u er natuurlijk wel een euro ingooien om uw nummer te horen. Deze komt ten goede aan de Stichting Alzheimer Onderzoek die zich inzet om Belgisch wetenschappelijk onderzoek naar de ziekte van Alzheimer en andere vormen van dementie te ondersteunen.

PRAKTISCHE INFORMATIE

  • Een optreden is elke middag mogelijk.
  • Duur: 90 à 120 minuten
  • Omdat de Stichting Alzheimer Onderzoek dit optreden ondersteunt, is de kostprijs slechts € 500 ex BTW, prijs avondoptreden of in het weekend op aanvraag
CONTACT