Save the date en wandel mee met Stichting Alzheimer Onderzoek op zondag 10 oktober in Sterrebeek!


Er werd noch inspanning noch moeite bespaard om zes mooie afstanden uit te stippelen. U heeft de keuze tussen verschillende wandelroutes: 5, 8, 12, 16, 20 en 25km.  Voor vele wandelaars is dit de mooiste periode van het jaar. De bossen met hun verschillende kleuren en de bladeren die een zacht tapijt vormen om u te laten genieten van de zoete geuren van de natuur. 

Tijdens de wandelingen maakt u kennis met het “Meester Crapspad”. Louis Craps was een onderwijzer uit Sterrebeek (1907-1976) die zeer bekommerd was om de culturele vorming van de inwoners en een zeer grote natuurvriend. Daarom werd dit wandelpad naar hem genoemd.

De verschillende afstanden leiden de wandelaars niet alleen langs landelijke en holle wegen, maar ook langs de oude hoeve “Hof ter Heide” (17de eeuw). Paden doorkruisen de groene bossen die ons leiden naar een mooie kasteeldreef waar een toren staat, afkomstig van het kasteel Beaulieu uit Machelen.

De nabijgelegen dorpen Moorsel, Kortenberg (met o.a. het Prinsenbos) alsook Everberg (via het Achterenbergbos) zijn zeker niet te versmaden door de wandelaar. 

Trek uw wandelschoenen maar aan!

In samenwerking met de Wandelclub De Parkvrienden Zaventem en Wandelsport Vlaanderen

Startlocatie:

Zaal Ons Huis
Kerkdries
1933 Sterrebeek (Zaventem)

  • Inschrijving ter plaatse tussen 7.30 en 15 uur: € 2
  • Laatste aankomst 18u00.
  • Voldoende parking is voorzien.

 

Steun de Stichting Alzheimer Onderzoek op de wandeltocht!

Mits betaling van € 1 extra bij uw inschrijving steunt u de Stichting en krijgt u bovendien een speldje met een vergeet-me-nietje als geschenk.

U heeft ook de mogelijkheid om een T-shirt van de Stichting aan te kopen voor slechts € 8, beschikbaar in volgende maten: XS, S, M, L, XL, XXL. Dit kan u ter plaatse doen bij uw inschrijving voor de wandeling of via voorbestelling per mail naar info@stopalzheimer.be