fbpx

Wandelen tegen Alzheimer


Lichaamsbeweging en dus ook wandelen speelt een belangrijke rol bij het voorkomen van dementie, maar wetenschappelijk onderzoek blijft de enige hoop om de ziekte te stoppen. Dus waarom de twee niet combineren? Door deel te nemen aan de Breydel en De Coninck Wandeltocht op 8 juli kunt u uw vrienden en familie laten sponsoren en de Stichting Stop Alzheimer steunen, waardoor u meer Alzheimeronderzoek in België helpt te financieren.

Deze prachtige wandeltocht wordt georganiseerd door de Brugse Mettenwandelclub en is genoemd naar het standbeeld van de twee Vlaamse helden op de markt van Brugge. Met de Breydel en De Coninck Wandeltocht wenst Stichting Alzheimer Onderzoek de brede samenleving te informeren en te sensibiliseren. Kom dus met z’n allen wandelen op 8 juli in Brugge en neem deel aan de speurtocht, u maakt kans op een prachtige ballonvaart voor twee personen en tal van andere prijzen!

Klik hier om de volledige brochure te downloaden

Praktisch

  • Wanneer: zaterdag 8 juli – starten tussen 8 en 15 uur
  • Startlocatie: Wijkcentrum Xaverianen, Xaverianenstraat, 8200 Sint-Michiels (Brugge)
  • Afstanden: 5, 8, 12 en 19 km
  • Prijs: leden Wandelsport Vlaanderen € 1,50 – niet-leden Wandelsport Vlaanderen € 3 – inschrijving de dag zelf ter plaatse

Trek uw wandelschoenen maar aan!

Steun de Stichting Alzheimer Onderzoek door uw wandeltocht te laten sponsoren!

Klik hier om een actie op te zetten en laat u sponsoren door familie en vrienden. Ook teams kunnen een actiepagina aanmaken. Aarzel dus niet om een actie op poten te zetten met uw vrienden, uw wandelclub, uw collega’s of uw familie. EXTRA: iedereen die meer dan € 100 weet in te zamelen krijgt GRATIS een T-shirt t.w.v. € 8!

Iedereen die € 40 of meer stort, krijgt natuurlijk een fiscaal attest waardoor hij of zij tot 45% van de storting terugkrijgt van de belastingen!

Ten voordele van Alzheimeronderzoek!

Steun Stichting Alzheimer Onderzoek op de wandeltocht!
Bestel een T-shirt van de stichting voor slechts € 8, beschikbaar in volgende maten: S, M, L, XL, XXL
Dit kan u ter plaatse doen bij uw inschrijving voor de wandeling of via voorbestelling per mail naar info@stopalzheimer.be

 

 

 

 

 

 

 

 


Klik hier om de volledige brochure te downloaden

Met dank aan onze sponsor: