fbpx

Zet een actie op ten voordele van wetenschappelijk onderzoek naar Alzheimer


Maak een actiepagina aan om onderzoek naar Alzheimer te steunen en help ons om nooit degenen te vergeten van wie u houdt.

Heel wat mensen hebben al een actie opgezet ten voordele van de strijd tegen Alzheimer en andere vormen van dementie. De meest populaire gelegenheden zijn een verjaardag, jubileum of pensionering, bij het heengaan van een dierbare, een sportieve prestatie,…
Op ons platform kan u inspiratie opdoen en een nieuw actie registreren en/of deelnemen aan een van de lopende campagnes.

Klik hier om uw actiepagina aan te maken

Alleen of in een team, sluit u aan bij een bestaande campagne of creëer uw eigen actie om een maximum aan donaties te verzamelen ter ondersteuning van het onderzoek naar de ziekte van Alzheimer. Een verjaardag, een sportieve uitdaging, ter nagedachtenis van een dierbare, … er zijn vele mogelijkheden om ons te steunen en het neemt maar een paar minuten in beslag!
 
Waarom is uw actie van belang?
Ongeveer 1 op de 7 mannen en maar liefst 1 op de 3 vrouwen krijgt een vorm van dementie. Op dit moment telt België 220.000 personen met dementie. En als er niets gebeurt, zal het aantal Alzheimer-paiënten in 2046 in België bijna verdubbeld zijn want er zijn tot op heden geen geneesmiddelen.
En de enige oplossing is wetenschappelijk onderzoek! Stichting Alzheimer Onderzoek steunt daarom Belgisch wetenschappelijk onderzoek naar de ziekte van Alzheimer en andere vormen van dementie.
Zet daarom zelf een actie op ten voordele van wetenschappelijk onderzoek naar Alzheimer.
Maak een actiepagina aan op het platform van Stichting Alzheimer Onderzoek en laat u sponsoren door vrienden en familie. Iedereen die € 40 of meer stort, krijgt natuurlijk een fiscaal attest waardoor hij of zij tot 45% van de storting terugkrijgt via de belastingen!